Zoeken
Menu
Sluiten

Second opinion

Past de huidige rechtsvorm nog bij uw onderneming? Blijft u een personenvennootschap of is een andere rechtsvorm, zoals een besloten vennootschap, een beter alternatief? Joosse Accountants en Belastingadviseurs gaat door middel van een second opinion graag voor u op zoek naar de meest voordelige oplossing voor uw bedrijf.

Vrijblijvend om de tafel

Geheel vrijblijvend gaan we met u om de tafel zitten. We geven u graag advies over uw boekhouding. Joosse Accountants en Belastingadviseurs is op de hoogte van de financiële mogelijkheden. Zo denken we bijvoorbeeld mee of de toekomstige exploitatie de hogere huisvestingslast ook kan dragen bij het verzorgen van een financieringsaanvraag.

Periodieke ondersteuning

Ieder bedrijf kan een financiële audit door ons laten uitvoeren. Het eerste gesprek is altijd geheel vrijblijvend. Heeft u meer aan een periodieke steun in de rug? Ook dat is mogelijk. Wanneer uw bedrijf zelf de administratie verzorgd, is het soms goed om een deskundige met een frisse blik naar uw administratieve processen te laten kijken. Joosse Accountants en Belastingadviseurs kijkt graag met u mee. Zo weet u zeker dat u het beste uit uw financiën haalt!