Zoeken
Menu
Sluiten

Deskundig loonadvies

Het kan voorkomen dat u te maken krijgt met juridische vraagstukken. Laat dan een loonadviseur met u meekijken om narigheid te voorkomen. Onze ervaren loonadviseurs helpen u graag om tot een snelle en praktische oplossing te komen. 

Passende werkwijze

De ene klant is de andere klant niet. Iedereen heeft een andere werkwijze. Joosse Personeelsdiensten gaat graag met u in gesprek om passende service te kunnen bieden. Krijgt u de loonstrookjes liever op papier of gewoon digitaal via Nmbrs® ? Of heeft u liever persoonlijk contact in plaats van telefonisch of via de mail? Dan houden we daar rekening mee. Alles kan, wij passen ons aan u aan! 

Periodiek advies

Doet u uw eigen boekhouding en wilt u graag dat er (periodiek) iemand over de schouder meekijkt? Dat is mogelijk! We zitten graag met u om de tafel, om te sparren over de laatste ontwikkelingen in personeelsdiensten. Ook wanneer u een eigen boekhoudafdeling heeft is het soms goed om met een frisse blik naar uw administratie te kijken. Wij komen uw personeel graag eens een dag(deel) ondersteunen. Zo loopt u nooit meer financiële kansen mis.