Zoeken
Menu
Sluiten

Uw financieel adviseur

Bij Joosse Accountants en Belastingadviseurs verlenen we niet alleen een eenmalige dienst, wij gaan een samenwerking met u aan. Met inzichten in uw financiële boekhouding zijn wij in staat u te helpen met het maken van de juiste keuzes. Verandert er iets op fiscaal of juridisch gebied? Dan nemen wij contact met u op! 

Aangifte

Een goed geordende financiële administratie, is de basis voor een sterk beleid. Door uw boekhouding in ons accountancy software pakket onder te brengen, heeft u altijd een overzichtelijke boekhouding. Hierdoor hoeft uw belastingaangifte geen tijdrovende klus meer te zijn.

Volledig uit handen

U kunt onze diensten ook combineren. Naast uw administratieve verwerking verzorgen wij ook uw verslaggeving en controle én nemen wij uw belastingaangifte uit handen. Het voordeel? Wij hebben zicht op uw gehele financiële plaatje en kunnen u adviseren waar nodig. Joosse Accountants en Belastingadviseurs werkt graag persoonlijk met u samen. U krijgt een eigen relatiebeheerder die volledig op de hoogte is van uw boekhouding. Zo hoeft u geen rekening meer te houden met uw administratie. Het enige wat u moet doen, is het aanleveren van uw gegevens.