Zoeken
Menu
Sluiten

Ons bedrijf

Het familiebedrijf startte in 1936 in Middelburg. Al generaties lang werken wij aan het doel om bedrijven op een nuchtere manier wegwijs te maken in de financiën van hun onderneming. Door onze persoonlijke aanpak waarbij we meedenken met de klant en bijsturen waar nodig, vertrouwen sommige bedrijven al tientallen jaren de boekhouding aan ons toe. Sommige bedrijven zijn al aan ons verbonden sinds de start in 1936!

Onze diensten

Onze medewerkers nemen graag de administratieve verwerking, belastingadvies, belastingaangifte en de verslaggeving en controle van u over. Door deze diensten te combineren, hebben wij een compleet beeld van de financiën van uw bedrijf. Wij geven u graag bijtijds advies, zodat u altijd goed doordachte financiële keuzes maakt. En niet voor onverwachte kosten komt te staan.

‘Voor elk financieel vraagstuk hebben wij een passende oplossing.'
Peter Joosse, Directeur

Personeelsdiensten

Naast de accountancy en belastingadvies tak, nemen we ook graag uw personeelsdiensten uit handen. Het uitvoeren van de salarisadministratie is een tijdrovende klus die maandelijks weer terugkomt. Wij zorgen ervoor dat uw administratie iedere maand weer op tijd op orde is. Hulp nodig bij het plaatsen van een vacature, ontslagzaken, het opstellen van een arbeidsovereenkomst of wilt u uw personeel fiscaal belonen?

Neem contact met ons op!

Waar we voor staan

Uw financiële bedrijfssituatie is privé en persoonlijk. Daarom werken we graag op een transparante en vertrouwelijke manier met u samen. Bij Joosse Accountants en Belastingadviseurs zien we alle klanten als partner en niet als een nummer. De zakelijke relatie die we met u aangaan is persoonlijk en gebaseerd op vertrouwen. Iedere klant is anders, ieder mens is anders en iedere vraag is anders. Daarom kijken we met u mee, denken we vooruit en helpen we bij het zoeken van de juiste oplossingen. We leveren kwaliteit zonder poespas.