Zoeken
Menu
Sluiten

Jaarrekening

Een jaarrekening kunt u zien als de afsluiting van het boekjaar en de aanzet voor de belastingaangifteOnze accountants beoordelen en stellen jaarrekeningen samen voor allerlei soorten ondernemingen. Voor kleine bedrijven of stichtingen nemen wij ook de controle van de jaarrekeningen uit handen. 

Boekhouding & software

De inrichting van uw boekhouding moet actueel en begrijpelijk zijn. Om een overzichtelijke boekhouding te garanderen werkt Joosse Accountants & Belastingadviseurs met verschillende (online) boekhoudpakketten. Bij de keuze van het pakket houden we rekening met de branche waarbinnen u opereert en uw persoonlijke wensen.

Uw financiële compagnon

Wanneer u liever niet teveel tijd stopt in de boekhouding, neemt Joosse Accountants & Belastingadviseurs het graag van u over. Naast de verslaggeving en controle doen we ook graag uw administratieve verwerking en belastingaangifte voor u. Doordat we het gehele financiële plaatje inzichtelijk te hebben is adviseren voor ons een logisch gevolg. U krijgt een vast aanspreekpunt die uw financiële status continu in het oog houdt. Dan kunt u doen wat u graag doet: ondernemen.