Zoeken
Menu
Sluiten

In twee landen

Of u nu vanuit Nederland wilt gaan werken of ondernemen in België of andersom, Joosse Accountants en Belastingadviseurs helpt u op weg. De wetgeving is heel anders in België dan in Nederland. Om boetes te voorkomen is het belangrijk dat u zich vooraf goed laat informeren. Met ons steunpunt in België en onze kennis zijn wij in staat u optimaal te coachen, zodat u mogelijke problemen en onjuiste interpretaties bij grensoverschrijdende activiteiten voorkomt.

Fiscale consequenties

Grensarbeid brengt veel fiscale voor- en nadelen met zich mee. Als erkend BIBF-lid zijn we altijd op de hoogte van de laatste belastingwijzigingen. Door salarissen bijvoorbeeld te laten belasten in meerdere landen (salary split), kan dit belastingvoordelen met zich meebrengen. Ook de sociale zekerheid en belastingheffingen verschillen in beide landen. Onze ervaren adviseurs helpen u graag bij het maken van grensoverschrijdende keuzes.

Meer dan dertig jaar ervaring

Met dertig jaar ervaring op de Belgische markt, zijn onze adviseurs perfect in staat uw bedrijf ook over de grens verder te helpen. Wij komen graag naar u toe. Door onze goede Belgische contacten met juristen, notarissen, banken en social secretariaten houden we de lijntjes kort. We kennen zowel de Nederlandse als Belgische wet- en regelgeving, zodat u zich daar geen zorgen om hoeft te maken.