Zoeken
Menu
Sluiten

Second opinion

Ons doel is om iedere klant zo voordelig mogelijk te helpen. Denk hierbij aan het gunstig afstemmen van arbeidsvoorwaarden op uw bedrijf en het vermijden van risico’s op naheffingen en boetes. Bent u benieuwd of uw huidige loonadviseur er het beste voor u uithaalt? Wij geven u graag een second opinion.

Niemand wil teveel betalen

In een adviesgesprek gaan we op zoek naar de mogelijkheden voor uw onderneming. We geven advies over uw gehele loonadministratie. Van juridisch advies tot ontslagzaken, we staan overal voor open. We nemen uw gehele salarisadministratie onder de loep, zodat u premiekortingen of voordelige subsidietrajecten nooit meer misloopt.

Periodieke ondersteuning

Ieder bedrijf kan een audit bij ons uit laten voeren. Het eerste gesprek is altijd geheel vrijblijvend. Heeft u meer aan een periodieke steun in de rug? Ook dat is mogelijk. Wanneer u binnen uw bedrijf een eigen HRM-afdeling heeft, is het bijvoorbeeld goed om met een frisse blik naar uw personeelsadministratie te kijken. Joosse Personeelsdiensten kijkt graag met u mee. Zo weet u zeker dat u nooit teveel hoeft te betalen!