Zoeken
Menu
Sluiten

Second opinion

Ons doel is om iedere klant zo voordelig mogelijk te helpen. Denk hierbij aan het gunstig afstemmen van arbeidsvoorwaarden op uw bedrijf en het vermijden van risico’s op naheffingen en boetes. Bent u benieuwd of uw huidige loonadviseur er het beste voor u uithaalt? Wij geven u graag een second opinion.

Neem contact met ons op

Niemand wil teveel betalen

In een adviesgesprek gaan we op zoek naar de mogelijkheden voor uw onderneming. We geven advies over uw gehele loonadministratie. Van juridisch advies tot ontslagzaken, we staan overal voor open. Joosse Personeelsdiensten is op de hoogte van de financiële mogelijkheden. Daar praten we u graag over bij. We nemen uw volledige boekhouding onder de loep, zodat u premiekortingen of voordelige subsidietrajecten nooit meer misloopt.

Periodieke ondersteuning

Ieder bedrijf kan een financiële audit bij ons uit laten voeren. Het eerste gesprek is altijd geheel vrijblijvend. Heeft u meer aan een periodieke steun in de rug? Ook dat is mogelijk. Wanneer u bijvoorbeeld een eigen boekhoudafdeling binnen uw bedrijf heeft, is het soms goed om met een frisse blik door uw administratie te gaan. Joosse Personeelsdiensten kijkt graag zo nu en dan met u mee. Zo weet u zeker dat u het beste uit uw financiën haalt!